Onze diensten

Ontdek onze diensten en services.
round-grey-speaker-on-brown-board-1072851
Uw partner in

Domotica

Met domotica haalt u het beste in uw huis naar boven. Met een kleine investering geniet u al van een veel groter dagelijks comfort, want in een slimme woning regelt u alles met slechts één druk op de knop!

De mogelijkheden zijn eindeloos, wij begeleiden u graag in uw zoektocht naar de ideale installatie die bij u en uw project past.

Custom Preset 10
Uw partner in

Algemene elektriciteitswerken

Nieuwbouw of renovatie, u kan alle elektriciteitswerken aan ons uitbesteden en (ver)bouwen zonder zorgen. Wij staan u bij vanaf het voorontwerp tot de volledige afwerking van uw installatie, dit steeds met de grootste zorg.

Ook voor o.a. kleinere herstellingen, herkeuring en/of onderhoud van elektro-technische installaties kan u ons inschakelen.

Ook zelfbouwers kunnen bij ons terecht, samen werken we naar een installatie die volgens de regels van het vak uitgevoerd wordt. De verdeling van de werken is geheel in samenspraak te bepalen. Wij maken uw zelfbouwpakket op maat.

light-45072
Uw partner in

Verlichting

Licht bepaalt de sfeer, altijd en overal. Het opstellen van een mooi lichtplan voor uw woning, kantoor, handelszaak, appartement of tuin is een absolute meerwaarde. Dankzij de laatste technische ontwikkelingen is uw omgeving altijd perfect volgens de gewenste sfeer uitgelicht en bespaart u daarbij ook op uw elektriciteitsverbruik.

Laat u door ons adviseren!

poorten
Uw partner in

Poort automatisatie – Toegangscontrole

Met moderne technieken voor automatisatie en toegangscontrole beveiligt u uw privé -of bedrijfsterrein en kan u bovendien meer controle uitoefenen over de identiteit van uw bezoekers of het tijdstip van aanmelden. Hiervoor bestaan uiteenlopende toepassingen, o.a. parlofoon, videofoon, badgelezer, codeclavier, etc.

Dit alles brengt naast een extra veiligheid vooral extra comfort mee.

Afhankelijk van de toepassing bepalen wij de juiste oplossing voor uw specifieke situatie.